Take advantage of stylish home photos to market your destination

Kuvaan uudiskohteita rakennusyritysten ja asunnonvälittäjien markkinointiin, sekä yksityisille. Kuvaan sekä julkisia tiloja, kuten hotelleja ja ravintoloita että asuntojen myyntikuvia.

HYÖDYNNÄ TYYLIKKÄÄT ASUNTOKUVAT KOHTEEN MARKKINOINNISSA

Kuvaan asuntojen myyntikuvat pääkaupunkiseudulla ammattitaidolla ja kokemuksella. Tarjoan palvelua niin yksityishenkilöille kuin kiinteistönvälittäjille. Asuntokuvaus on tärkeä osa asunnon myyntiprosessia. Laadukkailla kuvilla saadaan tuotua asunnon, kesämökin tai muun kiinteistön parhaan puolet esille ja houkuteltua näin lisää potentiaalisia ostajia. Uudiskohteiden myynnissä on tärkeää myös esitellä kuvilla talon tai asunnon pohja- ja tilaratkaisut. Korkealaatuisen asuntokuvat parantavat kohteen näkyvyyttä, nostavat kohteen arvostusta ja nopeuttavat asunnon myyntiä.

Ota yhteyttä ja sovi asunnon kuvauksesta kanssani! Asuntokuvaus ja kuvien tyyli suunnitellaan aina yksilöllisten toiveiden mukaan. Tilat saavat arvoisensa esittelyn tyylikkäillä ja kauniilla asuntokuvilla.

ASUNNON KUVAUS MYYNTIÄ VARTEN

Kuvaan uudiskohteita rakennusyritysten ja asunnonvälittäjien markkinointiin, sekä yksityisille. Kuvaan julkisia tiloja, kuten hotelleja ja ravintoloita ja otan asuntojen kuvia myyntiä varten. Ammattitaidolla otetut asuntokuvat erottavat myytävän kohteen muista helpottaen näin asunnon myyntiä ja markkinointia. Kauniit, raikkaat ja selkeät kuvat myynti-ilmoituksessa herättävät positiivisia mielikuvia. Huolella toteutettu asuntokuvaus myyntiä varten välittää kohteesta oikean tunnelman asiakkaille ja mahdollisille ostajille. Asuntokuvia otan kaikenlaisista kohteista aina pienistä kerrostaloyksiöistä suuriin erillistaloihin, teollisuuskiinteistöihin ja kesämökkeihin. 

Asuntokuvaus hinta määräytyy asunnon koon mukaan sekä kuvauksen laajuudesta riippuen. Laadin tarjouksen, jossa määritellään mitä asuntokuvaukseen sisältyy. Ennen kuvausta annan myös vinkkejä asunnon stailaukseen ja valmisteluun kuvausta varten. Asuntokuvaus voi olla ajoittain teknisesti haastavaa. Lisäksi asuntokuvaajalta vaaditaan riittävän osaamisen lisäksi sopivaa kuvauskalustoa. Asuntokuvaajana huolehdin siitä, että asunnostasi saadaan näyttävät kuvat, joissa on huomioitu myynnin kannalta oleelliset seikat ja sopivat kuvakulmat kodin eri tiloista. Viimeistelen kuvat kuvankäsittelyssä ja toimitan valmiit kuvat sovitussa aikataulussa. Kuvia voit käyttää niin verkossa kuin painetussa mediassa kuten myyntiesitteissä. Asuntokuvauksen yhteydessä voidaan ottaa kuvat niin sisä- kuin ulkotiloista. Kuvien määrä riippuu hiukan asunnon ja tontin koosta.

ASUNTOKUVAUS VINKIT

Jotta asuntokuvaajan olisi mahdollisimman vaivatonta liikkua tiloissa ja ottaa laadukkaat sekä kauniit kuvat asunnostasi, kannattaa kuvauksiin valmistautua etukäteen. Ylimääräinen irtotavara sekä henkilökohtaiset esineet kuten valokuvat voidaan piilottaa tiloihin, joita ei kuvata. Kun tilat ovat mahdollisimman siistit ja avarat saadaan itse tila paremmin näkyviin kuvissa. Myös tilojen valaistus on tärkeää. Luonnonvalo on yleensä paras valonlähde asuntokuville, joten sälekaihtimet kannattaa nostaa ylös. Mikäli luonnonvalo vain vähän olisi valaisimia hyvä olla tiloissa tarpeeksi. Mikäli taloa kuvataan myös ulkopuolelta, on talon ympäristö ja seinustat hyvä siistiä. Kerron mielelläni lisää vinkkejä, joilla asunnostasi saadaan parhaat mahdolliset kuvat. 

ASUNTOKUVAAJA

Toteutan asuntokuvausta pääasiallisesti vain pääkaupunkiseudulla. 

Selkeät, kirkkaat sekä kohteen parhaita puolia korostavat asuntokuvat antavat ostajalle myynti-ilmoituksesta positiivisen kuvan ja aktivoi helpommin ottamaan yhteyttä ja varaamaan näytön.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan asuntokuvaustarpeesi. Teen sen perusteella tarjouksen asuntokuvauksen palvelupaketista. Lopullinen asuntokuvauksen hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa etukäteen.